Ga naar hoofdinhoud
Over ons

Leuk dat je er bent. We stellen ons graag even voor.

Onze missie

Elk jaar wordt er in Europa voor meer dan 1.6 miljoen ton aan gebruikte tapijtvloeren gestort of verbrand! Nog geen 3% van deze gebruikte vloeren worden hergebruikt of gerecycled. Dit percentage is schrikbarend laag en onnodig. OPNIEUW! Vloeren brengt hier verandering in. Wij gaan voor ecologische impact door grondstofverbruik, energieverbruik en CO2-uitstoot te reduceren. Met als doel om in 2025 1 miljoen m² vloeren een circulaire bestemming te geven.

Naast ecologische impact, gaat OPNIEUW! Vloeren ook voor sociale impact. Wij faciliteren werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Zij krijgen bij ons de kans om zich met enthousiasme te ontwikkelen in een fijne werkomgeving, met goede begeleiding. Door hen in hun kracht te zetten, maken ze weer opnieuw deel uit van de maatschappij.

blank

Wat doet OPNIEUW! Vloeren?

Wij revitaliseren gebruikte vloeren naar nieuwe refurbished vloeren. Door samen te werken met partners uit de hele keten wordt de gebruikte vloer nagenoeg opgewaardeerd naar de oorspronkelijke staat. Door onze vindingrijkheid zorgen we ervoor dat elke vloer weer een nieuwe bestemming krijgt. Samen met jou kijken we naar de circulaire oplossing die bij jou past.

blank

Onze kernwaarden

Kernwaarden staan bij ons hoog in het vaandel. Het is onze basis en zijn de drijfveren achter onze missie.

Enthousiasme

Met veel enthousiasme bouwen wij elke dag aan een schonere wereld en krijgen mensen met afstand tot de arbeidsmarkt bij ons de kans om zichzelf te ontwikkelen. Dit geeft ons energie om verder te groeien en impact te maken.

Communicatie

Communicatie betekent zowel intern als extern voor ons duidelijkheid en openheid. Samenwerkend, met goede communicatie, kom je verder. Bij ons weet je waar je aan toe bent en wat je kunt verwachten.

Vindingrijkheid

Vindingrijkheid is iets wat ons echt kenmerkt. Door in elke situatie naar de mogelijkheden te kijken, halen wij het optimale uit onszelf en de gebruikte vloeren. Wij kunnen voor elke projectomgeving een passende circulaire oplossing vinden.

Waarom OPNIEUW! Vloeren?

Voor ecologische en sociale impact

OPNIEUW! Vloeren brengt gebruikte vloeren terug naar nagenoeg de oorspronkelijke staat. We ontzorgen je met een brede service bij het inrichten van jouw circulaire projectomgeving. Wij gaan voor reductie grondstofverbruik, energieverbruik en CO2-uitstoot. Ook gaan wij voor sociale impact. De refurbished vloeren worden mede mogelijk gemaakt door onze collega’s: mensen met afstand tot de arbeidsmarkt. Met de juiste begeleiding maken ze weer opnieuw onderdeel uit van de maatschappij.

Zoeken
Bekijk onze brochure